Konyaspor’un gol yükünü yabancı oyuncular çekiyor

Konyaspor’un bu sezon kaydettiği 38 golün 21’i Artem Kravets , Sokol Cikalleshi, Erdon Daci ve Levan Shengelia dörtlüsünden geldi. Kartallar, gol ve asistlerle birlikte takımın hücumuna yüzde 68’lik katkı sağladı. Hangi futbolcu kaç gol attı?

Konyaspor’un gol yükünü yabancı oyuncular çekiyor

Süper Lig'in 33. haftasında Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Konyaspor’un bu sezonki gol yükünü Artem Kravets, Sokol Cikalleshi, Erdon Daci ve Levan Shengelia çekti. Yeşil-Beyazlı ekip, ligde oynadığı 31 maçta fileleri 38 kez havalandırırken bunların 8’ini Artem Kravets, 5’ini Sokol Cikalleshi ve 4’er golü de Erdon Daci ve Levan Shengelia attı.

Konyaspor’da diğer goller ise Amir Hadziahmetovic, Marko Jevtovic, Deni Milosevic, Abdülkerim Bardakcı, Nejc Skubic ve Jesse Sekidika'dan geldi.

Kravets, Cikalleshi, Daci ve Shengelia attıkları 21 golle yeşil beyazlı ekibin hücumuna yüzde 68'lik katkı verdi. Fileleri 8 kez havalandıran Kravets, bunun yanı sıra 2'de asist yaptı. Cikalleshi de bir asistle takımına destek verdi. 

Konyaspor'a sezon sonuna kadar Galatasaray'dan kiralık olarak gelen Nijeryalı Jesse Sekidika ise yeşil beyazlı forma ile çıktığı 11 maçta 1 gol bulurken, 908 dakika süre aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.