Konyaspor’un golcü stoperi

Yeşil-Beyazlı takımın golcü stoperi Abdülkerim Bardakçı, Teknik Direktör İlhan Palut’un gol yollarında gizli silahı olarak dikkatleri çekerken bu sezon ilk 4 haftada rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

Konyaspor’un golcü stoperi

Konyaspor’da 4 maçta 2 golle oynayan Abdülkerim Bardakçı, hücuma verdiği destekle dikkat çekiyor. Cikallesihi’den sonra Konyaspor’un en golcü ismi olan Abdülkerim, Teknik Direktör İlhan Palut’un da gol yollarında gizli silahı olarak dikkat çekiyor.

Son 4 maçta 2 kez rakip fileleri sarsmayı başaran 27 yaşındaki savunmacı, Adana Demirspor maçında attığı golle takımına 1 puanı getiren isim olmuştu. Geçtiğimiz hafta Konya’da oynanan Altay maçında da takımının 2. golüne imza atan genç futbolcu zaferin mimarlarından olmayı başarmıştı.

Teknik Direktör İlhan Palut’un en güvendiği isimlerin başında gelen Abdülkerim Bardakçı, geçtiğimiz sezon  boyunca toplam 2 kez fileleri havalandırırken, 4 asistle takımına katkıda bulunmuştu.

ASİST VE GOLLERDE İLK SIRADALAR

Süper Lig'in ilk 4 haftasında Konyaspor, 7 golle en çok gol atan takımlar arasında yer alırken, Giresunspor maçında da İlhan Palut gol yollarında etkili olan ayaklara büyük bir güven duyuyor.

Takım olarak önemli isimlere sahip olan Konyaspor’da Sokol Cikalleshi 2, Abdülkerim Bardakçı 2, Soner Dikmen, Endri Çekiçi ve Rahmanovic 1’er gole imza attı.

Öte yandan Yeşil-Beyazlılarda atılan gollerin asistleri de yabancı futbolculardan geldi. Atılan 7 golde imzaları olan Guilherma Sitya 2 asistle oynarken, Ahmed Hassan, Zymer Bytygi, Sokol Cikalleshi ve Skubic de 1'er asist yaptı.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.