Konyaspor’un gözü Devler Ligi'nde

Teknik Direktör İlhan Palut’un takımın başına gelişinden sonra Konyaspor, Trabzonspor’un ardından en çok puan toplayan takım oldu. Süper Lig'de 45 puanla ligde ikinci sırada yer alan yeşil-beyazlılarda hedef Avrupa Kupaları...

Konyaspor’un gözü Devler Ligi'nde

Süper Lig’e verilen arada takımlar dinlenme fırsatı yakalarken geri kalan bölüm için ise teknik direktörler eksikleri giderme ve gelecek haftalardaki oyun planları üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Uzun bir aradan sonra ligin ilk 4 sırasını paylaşan takımlarda şampiyonluk hesapları yapılırken puan olarak bir adım geride bulunan Konyaspor ise zirve yarışını sürdürerek gelecek sezon Avrupa’da en üst klasmanda mücadele edebilmek için hedeflerini diri tutuyor.

konyaspor.jpg

DİLLENDİRİLMEYEN HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ

İlk planda 4 takım arasında kalmayı hedefleyen Konyaspor, dillendirmese de Süper Lig’in geri kalan bölümünde oynayacağı 16 maçta kendisini Şampiyonlar Ligi’ne taşıyacak puan sıralamasını elde etmeyi hedefliyor.

Geçtiğimiz sezonlarda katılamadığı Avrupa kupalarında bu sezon Teknik Direktör İlhan Palut  ile boy göstermeyi planlayan Konyaspor 16 maçta gelmesi muhtemel puanları kazanarak sezon en iyi şekilde kapatmayı planlıyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum