Konyaspor’un gözü Trabzon’da

Şampiyonluk yarışı içinde olan ve 48 puanla ikinci sırada bulunan Konyaspor haftaya moralli girerken, gözünü Trabzonspor deplasmanına çevirdi.

Konyaspor’un gözü Trabzon’da

Süper Lig’in 25. haftası kritik bir karşılaşmaya sahne olacak.

Şampiyonluk yarışı içinde olan ve 48 puanla ikinci sırada bulunan Konyaspor, haftaya moralli girerken, gözünü Trabzonspor deplasmanına çevirdi.

Trabzonspor deplasmanından  mutlak 3 puan ile ayrılarak şampiyonluk yarışında yara almak istemeyen Konyaspor, Başakşehir maçını da galibiyet ile kapatarak zirve yolunda dev bir adım atmak istiyor.

Rakibi Trabzonspor  karşısında sabırlı bir oyun tercih etmesi beklenen yeşil-beyazlıların duran toplar ve hızlı hücum ile gol arayacağı kaydedilirken, son oynanan Giresunspor maçında yüzde 57’lik topa sahip olma oranı ile karşılaşmayı tamamlamıştı.

Genç teknik patron İlhan Palut’un ise zorlu maç öncesinde yaptığı açıklamada, takiplerini sürdüreceklerini ifade etmişti.

Öte yandan Trabzon’da ise bordo-mavili renklere gönül veren  taraftarların Konyaspor maçına özel olarak hazırlandığı kaydedildi. Tribünlerin tamamen dolması beklenen maçta, Trabzonspor taraftarının takımlarını bu kritik maçta yalnız bırakmayacağı öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.