Konyaspor’un hafızalara kazınan Trabzonspor maçı!

Konyaspor, Perşembe günü konuk edeceği Trabzonspor ile Süper Lig’de 41.kez karşılaşacak. İki takım arasında hafızalara kazınan maç ise geçtiğimiz sezon oynanan ve 1-1’lik skorla biten karşılaşmaydı.

Konyaspor’un hafızalara kazınan Trabzonspor maçı!

Konyaspor, Perşembe günü konuk edeceği Trabzonspor ile Süper Lig’de 41.kez karşılaşacak. İki takım arasında hafızalara kazınan ve tarihe geçen maç ise 1-1’lik skorla biten karşılaşmaydı.

Yeşil-Beyazlı ekibin geçtiğimiz sezon Süper Ligin 41.haftasında konuk ettiği Trabzonspor karşısında 3 golü ofsayt gerekçesiyle, 1 penaltısı da VAR kararıyla iptal edilmişti. Hakem Ali Şansalan’ın verdiği kararlar neticesinde 3 puanı kaçıran Konyaspor’da maç sonunda teknik heyet ve futbolcular büyük tepki göstermişti.

REKABETTE 41.RANDEVU

Öte yandan Konyaspor, Perşembe günü konuk edeceği Trabzonspor ile Süper Lig’de 41.kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 40 lig maçında Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 20-10 üstünlüğü bulunuyor. Rekabetteki 10 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Konyaspor, söz konusu maçlarda 45 kez rakip fileleri havalandırdı, kalesinde ise 62 gol gördü. Konya'da oynanan 20 karşılaşmanın 7'si Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona erdi. 4 karşılaşmayı Konyaspor kazanırken 9 maçta taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.