Konyaspor’un hazırlık maçı yapacağı takımlar belli oldu

Konyaspor, Türkiye’nin UEFA Uluslar liginde Karadağ ve İzlanda ile yapacağı karşılaşmalar nedeniyle Süper Lig’e verilen milli arayı hazırlık maçlarıyla değerlendirecek. Yeşil-beyazlıların hazırlık maçı yapacağı takımlar belli oldu.

Konyaspor’un hazırlık maçı yapacağı takımlar belli oldu

Konyaspor Süper Lig’in 8. Haftasında Eyüpspor’u 2-1 mağlup ederek sahasındaki ilk galibiyetini almıştı. Teknik direktör Ali Çamdalı, futbolcularına 4 günlük izin verdi.

Yeşil-beyazlılar 11 Ekim Cuma günü Kayacık Tesisleri’nde toplanarak Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayacak. Konyaspor 20 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Beşiktaş’a konuk olacak.

HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK TAKIMLAR BELLİ OLDU

Türkiye’nin UEFA Uluslar Ligi’ndeki Karadağ ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmalar nedeniyle Süper Lig’e iki hafta ara verildi.

konyasporun-hazirlik-maci-yapacagi-takimlar-belli-oldu-003.png

Konyaspor bu süreci iki hazırlık maçıyla değerlendirecek. Yeşil-beyazlılar 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ve kamp için Türkiye’de bulunan Mısır Premier Lig ekiplerinden Pyramids Futbol Kulübü ile Konya’da karşılaşacak.

konyasporun-hazirlik-maci-yapacagi-takimlar-belli-oldu-002.png

MAÇLAR KONYA’DA OYNANACAK

Maçların oynanacağı tarih ve saat ilerleyen günlerde yeşil-beyazlı kulüp tarafından duyurulacak.

konyasporun-hazirlik-maci-yapacagi-takimlar-belli-oldu.png

Teknik direktör Ali Çamdalı, Eyüpspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “İzin sonrası en iyi şekilde Konya'ya dönüp hazırlıklara başlayacağız. Bu süreçte iki hazırlık maçı yapacağız. O hazırlık maçlarını iyi değerlendirmemiz gerekiyor çünkü zor bir periyoda giriyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

konyasporun-hazirlik-maci-yapacagi-takimlar-belli-oldu-001.png

KONYASPOR’U ÜST ÜSTE 2 DEPLASMAN MAÇI BEKLİYOR

Konyaspor’u 9 ve 10. haftalarda üst üste iki deplasman maçı bekliyor. Yeşil-beyazlı takım 20 Ekim’de Beşiktaş, 27 Ekim’de de Gaziantep FK ile karşılaşacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.