Konyaspor’un hedefi 'nokta atışı'

Yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör İlhan Palut transfer raporunu yönetime sundu. Başkan Özgökçen ve kurmayları, Palut’un raporu ile birlikte forvet, kanat, stoper, orta saha ve sağ beke direkt oynayacak oyuncu alacak.

Konyaspor’un hedefi 'nokta atışı'

Bu sezon Avrupa Kupalarına katılarak hasrete son veren Konyaspor’un transfer stratejisi belli oldu. Yeşil-beyazlılar, 4-5 nokta atışı oyuncu alarak gelecek sezonda başarısını sürdürmek istiyor.

Başkan Fatih Özgökçen ve kurmayları, haziran ayına kadar transferleri bitirmeye odaklanırken, takviye yapılacak mevkiler içinde Teknik Direktör İlhan Palut raporunu yönetime sundu. Genç teknik adamın, forvet, kanat, stoper, orta saha ve sağ beke direkt oynayacak oyuncu alınmasını istediği öğrenilirken, scout ekibinin de listelerini yönetime verdiği kaydedildi.

Scout ekibinin Avrupa ve Türkiye’deki taramalarını tamamladıkları ve yönetime raporlarını sundukları, listede ise 50’yi aşkın futbolcunun olduğu öğrenildi.

1-001.jpg

Listedeki oyuncularla temaslarını sıklaştıran yeşil-beyazlı yönetim, Adanaspor’dan Celil Yüksel ile görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncunun Konyaspor’a gelmeye sıcak baktığı ifade edilirken, anlaşma sağlanması halinde bu oyuncu ile resmi sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

Öte yandan yeşil-beyazlı kulübün yerli oyunculardan Arda Kızıldağ, Ahmet Sagat, Cebrail Karayel ve Onur Arı ile de görüştüğü iddia edilirken, yabancı oyuncu transferinde ise Emmanuel Boateng ve Konan N'dri gibi isimlerinde listede olduğu kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum