Konyaspor’un hırçın çocuğu!

Spor Toto Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun bitimine 1 hafta kala Konyaspor’un en hırçın futbolcusu defansta görev alan Abdülkerim Bardakçı oldu.

Konyaspor’un hırçın çocuğu!

Spor Toto Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun bitimine 1 hafta kala Konyaspor’un en hırçın futbolcusu defansta görev alan Abdülkerim Bardakçı oldu.

Ligde  34 maçta forma giyen Abdülkerim (10) ile 36 maçta oynayan Skubic (7), sarı kartla takımları adına en hırçın oyuncuları olarak dikkat çektiler. Yeşil-beyazlı ekipte, Eray Birniçan ve Amar Rahmanovic ise kırmızı kart gören oyuncular oldu.

EN FAZLA KART GÖREN OYUNCU ABDÜLKERİM

Konyaspor’da, savunmanın bel kemiği Abdülkerim Bardakçı, 37 hafta sonunda en fazla kart gören oyuncu oldu. Bardakçı, bu süreçte oynadığı 34 maçta 10 sarı kart görürken, Skubic (7), İbrahim sehic (6), Adil, Amir, Soner (5), Amar, Oğulcan (4), Sokol, Zymer Bytyqi, Endri Çekiçi (3), Guilherme, M'poku,Musa Çağıran (2) Ahmed Hassan ve Marin ie (1) ise sarı kartla cezalandırıldılar.

CENTİLMENLER

Konyaspor’da, Erten,Barış, Alberk, Uğucan Yazgılı, Kondrad Michalak, Ahmet, Ekrem ise 37 hafta boyunca kart görmeyerek centilmenler listesine girdiler.

FATİH KARAGÜMRÜK İLK SIRADA

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 futbol sezonunda takımlar farklı sayılarda kırmızı kartla cezalandırıldı. En çok kırmızı kart gören takım Fatih Karagümrük olurken, Konyaspor ise 3 kırmızı kartla en az kart gören takımlar arasında yer aldı.

Ligde 37 hafta sonunda hakemler 1435 sarı ve 42 kırmızı kart kullandı.  Takımlar sıralamasında en fazla kart gören takım Galatasaray ve Kasımpaşa olurken, bu iki takımı Göztepe takımı takip etti. Konyaspor ise 78 kartla takımlar sıralamasında 13. basamakta yer aldı.

4 TAKIM HİÇ KIRMIZI GÖRMEDİ

Süper Lig'de bu sezon 4 ekip sezon boyunca kırmızı kartla cezalandırılmadı. Başakşehir, Kayserispor, Antalyaspor ve Altay’lı futbolcular takımlarını eksik bırakmadı. Öte yandan ligde Kalecilere 67, Forvet oyuncularına 388, Orta saha oyuncularına 485 ve defans oyuncularına 585 kart gösterildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.