Konyaspor’un istikrar abidesi ikinci kez 'dalya' diyecek

Konyaspor’un Slovenyalı futbolcusu Nejc Skubic ligde 200. maçına çıkmaya hazırlanıyor. Tecrübeli oyuncu, yeşil-beyazlı takımın Sivasspor ile sahasında oynayacağı maçta görev alması durumunda ikinci kez “dalya” diyecek.

Konyaspor’un istikrar abidesi ikinci kez 'dalya' diyecek

Slovenya’nın NK Domzale ekibinden 2015-2016 sezonunda transfer edilen 32 yaşındaki başarılı sağ bek, geldiği günden bu yana Konyaspor’un en istikrarlı ismi oldu.

Süper Lig’deki ilk sınavını 2015-2016 sezonunun 18. haftasında 2-0’lık galibiyetle biten Çaykur Rizespor maçında veren Skubic, 2018-2019 sezonunda oynanan Yeni Malatyaspor müsabakasında 100. maçına çıktı.

konyaspor-002.jpg

Yeşil-beyazlı taraftarların en sevdiği isimlerin başında gelen tecrübeli oyuncu, Konyaspor’da görev yaptığı 7 sezonda birçok önemli başarı ve rekora imza atarken, 9 Ocak Pazar günü Sivasspor maçı ile birlikte 200. lig maçına çıkarak ikinci kez dalya diyecek.

32 yaşındaki Slovenyalı futbolcu bu süre zarfında 199 Süper Lig maçında görev alırken, 16 gol 26 asist yaptı.

Konyaspor’un en istikrarlı futbolcusu konumunda olan Skubic, kariyerine 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa sığdırırken, yeşil-beyazlı kulüp tarihine ismini şimdiden altın harflerle yazdırdı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.