Konyaspor’un kabusu!

Konyaspor'un, Cüneyt Çakır’ın yönettiği karşılaşmalarda yüzü gülmedi. Yeşil-beyazlılar, Çakır yönetiminde sadece 7 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

Konyaspor’un kabusu!

Süper Ligin 24. haftasında Konyaspor ile GZT Giresunspor arasında oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

Çakır, bu sezon ikinci kez Konyaspor’un lig maçında düdük çalarken, Konyaspor'a uğurlu gelmiyor. Yeşil-beyazlılar, Çakır'ın yönettiği 36 maçta 19 mağlubiyet, 10 beraberlik alırken, sadece 7 karşılaşmayı 3 puanla kapattı. Çakır, en son Konyaspor’un 9 Ocak’ta Süper Lig’de oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu Sivasspor maçında görev aldı.

Çakır, bu maçlarda 83 kez sarı kartına başvururken, 8 kez kırmızı kartını çıkarttı. Cüneyt Çakır, geride kalan maçlarda ise 9 kez de penaltı noktasını işaret etti.

Öte yandan İstanbul bölgesi hakemi olan Cüneyt Çakır, Süper Lig’de 378 maç yönetti. Bu maçların 176’sını ev sahibi, 107’sini ise deplasman takımları kazandı. 95 maç ise berabere sona erdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.