Konyaspor'un kayıp oyuncusu iddialı konuştu: Asist ve gollerle döneceğim!

Sezon başında Rijeka takımından büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentinin çok uzağında kalan Hırvat sağ kanat Robert Muric, asist ve gollerle lige döneceğini iddia etti.

Konyaspor'un kayıp oyuncusu iddialı konuştu: Asist ve gollerle döneceğim!

Konyaspor'da bekleneni veremeyen Robert Muric, taraftara söz vererek Kupa dönüşünü işaret etti.

Sporx'te yer alan haberde; Rijeka'da gösterdiği 11 gol, 9 asistlik performansla Anadolu Kartalı'na gelen, sezona da Avrupa Konferans Ligi elemelerinde ise 4 maçta, 1 gol, 2 asistle başlayan Hırvat sağ kanat, lige bu performansını yansıtamadı.

İlk 14 haftalık periyotta bekleneni veremeyen ve ligde 5'i 11'de olmak üzere 11 maça çıkan genç sağ açık, gol ve asist katkısı veremedi. Muric, kupa arasından sonra yeteneklerini sergileyeceğini vurguladı.

Süper Lig'in Hırvatistan'dan daha agresif ve zor bir lig olduğunu belirten 26 yaşındaki Hırvat yıldız, yeşil-beyazlıları kupa sonrasında asist ve golleriyle coşturacağını iddia etti.

Muric, "Adaptasyon sürecimi tamamladım. Dünya Kupası arasında da çok çalışarak, formayı kapmak istiyorum. Taraftarlarımıza Dünya Kupası arasından sonra farklı bir Muric izlettirmek istiyorum. Bundan sonra geriye daha çok gol atıp, daha çok asistle birlikte takıma yardımcı olmak kalıyor. Asist ve gollerle döneceğim" diye iddialı konuştu.

konyasporun-kayip-oyuncusu-iddiali-konustu-asist-ve-gollerle-donecegim.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.