Konyaspor’un konuğu Alanyaspor

Süper Lig'de 11 maçtır bileği bükülmeyip tarihi bir seri yakalayan, son 7 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlikle zirveyi kovalayan Konyaspor, bugün Alanyaspor’u konuk edecek.

Konyaspor’un konuğu Alanyaspor

Süper Lig’in 8. hafta maçlarında heyecan devam ediyor. Sezona çok iyi bir başlangıç yapan Konyaspor, son haftaların formda ekibi Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak. Bugün saat 13.30’da Konya Büyükşehir Stadı’nda başlayacak mücadelede hakem Mert Güzenge düdük çalacak.

Maç öncesinde her iki takımın 13 puanı bulunurken, Konyaspor averajla 6. sırada, Alanyaspor ise 7. sırada yer alıyor.

Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef sahadan 3 puanla ayrılarak yoluna kayıpsız devam etmek.

11. RANDEVU

Konyaspor ile Alanyaspor, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 11. kez karşı karşıya gelecek. Aralarında daha önce oynanan 10 maçta iki takım da 5 galibiyet aldı. Bu maçlarda Konyaspor 17 gol sevinci yaşarken, Alanyaspor 16 kez fileleri havalandırdı.

HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK

Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Süper Lig’de son 11 maçtır kaybetmiyor. Yeşil-Beyazlılar söz konusu süreçte 5 galibiyet ve 6 beraberlik elde etti. Konyaspor en son yenilgisini ise geçtiğimiz sezon deplasmanda Galatasaray’a karşı 1-0’lık skor ile almıştı.

Süper Lig’de bu sezon ise son 7 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik alarak 13 puan elde eden Konyaspor, Alanyaspor karşısında da yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.