Konyaspor'un konuğu Fatih Karagümrük

Konyaspor Süper Lig’in 11. hafta karşılaşmasında yarın Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Hakan Keleş ile yeni bir çıkış yakalamak isteyen yeşil-beyazlı takımın galibiyetten başka düşüncesi yok.

Konyaspor'un konuğu Fatih Karagümrük

Konyaspor kötü gidişata yeni teknik direktörüyle son vermek istiyor. Kupa maçında Erbaaspor’u 3 golle mağlup eden ve 4. tura yükselen Konyaspor, pazara günü oynanacak Fatih Karagümrük maçına odaklandı. Yeşil-beyazlı ekipte galibiyetten başka düşünce yok.

KONYASPOR SEYİRCİ DESTEĞİ İLE KAZANMAK İSTİYOR

Başakşehir maçından buyana galibiyete hasret kalan Konyaspor, Karagümrük maçı ile yeni bir çıkış yakalamak ve tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyor.

konyaspor-konugu-fatih-karagumruk.png

SON ANTRENMAN BUGÜN

Yeşil-beyazlı takım Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını bugün saat 16.00’da yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

Konyaspor’da Muhammet Demir dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kart cezası nedeniyle Adana Demirspor karşılaşmasında oynamayan Ahmet Oğuz bu maçta forma giyecek.

BİLET FİYATLARINDA BÜYÜK İNDİRİM

Yönetim, kritik maç öncesi bilet fiyatlarını 42 liraya düşürdü. Sezon başından buyana bilet fiyatlarının yüksekliğinden şikayet eden Konyaspor taraftarının Karagümrük maçına ilgi gösterip göstermeyeceği merak ediliyor.

konyaspor-konugu-fatih-karagumruk-001.png

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.