Konyaspor’un konuğu Ümraniyespor

Kupada heyecan bugün oynanacak 6 maçla sona erecek. Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Ümraniyespor’u ağırlıyor. 15:00’te başlayacak mücadele A Spor ekranlarından yayınlanacak.

Konyaspor’un konuğu Ümraniyespor

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan bugün oynanacak olan 6 karşılaşma ile sona erecek.

Süper Lig'in ilk yarısını 39 puanla ikinci sırada tamamlayan Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci eleme turu maçında bugün sahasında TFF 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile karşılaşacak.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 15:00'de başlayacak. Sarper Barış Saka'nın düdük çalacağı mücadele A Spor ekranlarından yayınlanacak.

Ligde başarılı bir ilk yarıyı geride bırakan Konyaspor kupada da başarılı olmanın hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz sezonlarda Türkiye Kupasını müzesine götüren Yeşil-beyazlı ekip daha sonraki süreçlerde ise çeyrek final ve yarı final oynama başarısı göstermişti. 100. yılını yaşadığı bu sezonda Konyaspor, Türkiye Kupasını tekrar müzesine götürmek istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

Konyaspor: Eray, Barış, Adil, Anicic, Alper, Endri Çekiçi, Mpoku, Michalak, Rahmanovic, Ahmet,  Ahmed Hassan

Ümraniyespor: Burak Öğür, Serkan Göksu, Alim Öztürk, Glumac, Faruk Can Genç, Kartal Kayra Yılmaz, Yusuf Emre Gültekin, Mrsic, Del Valle, Onur Ayık, Bammou

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.