Konyaspor’un penaltısına rakip oyuncular bile inanamadı

Alanyaspor maçında Konyaspor aleyhine verilen penaltı kararı sosyal medyada gündeme taşındı. VAR hakeminin karara müdahale etmemesi de ayrı bir tartışma konusu oldu.

Konyaspor’un penaltısına rakip oyuncular bile inanamadı

Süper Lig’de bugün oynanan Alanyaspor – Konyaspor maçında hakem Burak Pakkan 37. dakikada çok tartışılacak bir düdük çaldı.

RAKİP OYUNCULAR BİLE ŞAŞIRDI

Konyaspor ceza sahası içinde Oğulcan ile ikili mücadeleye giren Cordova yerde kaldı. Alanyasporlu futbolcu kalkıp pozisyona devam etmesine karşın hakem penaltı noktasını gösterdi. Karara rakip oyuncular bile inanamadı. Konyasporlu futbolcuların yoğun itirazına rağmen hakem kararını değiştirmedi. VAR koltuğunda oturan Özgür Yankaya da pozisyon için hakemi çağırmadı.

‘VAR’ SADECE İZLEDİ

Maçı ekranlardan takip eden ve pozisyon tekrarlarında bile penaltı kararını gerektirecek müdahaleyi göremeyen futbolseverler hakem kararını sosyal medyada gündeme taşıdı.

STAJYER HAKEM İSTEMİYORUZ

“Stajyer hakem istemiyoruz” etiketiyle paylaşım yapan sporseverler Türkiye Futbol Federasyonu’ndan adil ve temiz bir yönetim talep etti. Burak Pakkan’ın penaltı kararı ile maçın önüne geçtiği şeklinde yorumlarda bulundu.

Sezonun ilk maçında Konyaspor - İstanbulspor maçını yöneten 34 yaşındaki Ankara bölgesi hakemi Burak Pakkan, 3 futbolcuya kırmızı kart çıkarmış ve son dakikalarda Konyaspor’un aleyhine penaltı kararı vermişti.

İşte maç sonu sosyal medyada öne çıkan bazı yorumlar…

konyasporun-penaltisina-rakip-oyuncular-bile-inanamadi.png

konyasporun-penaltisina-rakip-oyuncular-bile-inanamadi-001.png

konyasporun-penaltisina-rakip-oyuncular-bile-inanamadi-002.png

konyasporun-penaltisina-rakip-oyuncular-bile-inanamadi-003.png

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.