Konyaspor’un rakibi Adana Demirspor

Süper Lig’de kötü günler yaşayan Konyaspor yarın deplasmanda güçlü rakibi Adana Demirspor ile karşılaşacak. Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı takım Hakan Ünal yönetiminde sahaya çıkacak.

Konyaspor’un rakibi Adana Demirspor

Süper Lig’de 10. haftanın perdesi açılıyor. Bugün saat 20.00’de iki karşılaşma oynanacak. Hatayspor Mersin’de Kayserispor ile karşılaşacak. Kasımpaşa ise İstanbulspor’u konuk edecek.

KONYASPOR ADANA DEMİRSPOR DEPLASMANINDA

Son 5 haftada 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Konyaspor 28 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Yeni Adana Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak maçı, hakem Turgut Doman yönetecek.

Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör arayışları sürüyor. Konyaspor bu maça Futbol Akademisi Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Hakan Ünal yönetiminde çıkacak.

konyasporun-rakibi-adana-demirspor.png

AHMET OĞUZ KART CEZALISI

Konyaspor’da sakatlığı devam eden Muhammet Demir’in dışında kart cezalısı olan Ahmet Oğuz bu maçta forma giyemeyecek.

ADANA CEPHESİ

Ligde 5 galibiyet ve 2 beraberlik sonucunda topladığı 17 puanla haftaya 3. sırada giren Adana ekibi, 9 puanla 15. sırada bulunan rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Adana Demirspor’da cezalı oyuncu bulunmuyor. Mario Balotelli ve David Akintola sakatlıkları nedeniyle maçta oynayamayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.