Konyaspor’un rakibi Bodrumspor şokta!

Kupada yarın Konyaspor’a konuk olacak Bodrumspor, sakatlıklardan dolayı tamamıyla oynamayan oyuncularından destek alacak. Muğla ekibinde ilk yarıyı kapatan 3 oyuncunun yanı sıra sakatlıkları bulunan 3 ismin de kupa maçına yetişmeyeceği açıklandı.

Konyaspor’un rakibi Bodrumspor şokta!

Yarın Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu mücaelesinde Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacak Bodrumspor’un sakatlıklarla başı dertte. Ege temsilcisinde sakatlıkları bulunan Bahadır Erol, Abdurrahman Canlı ve kaleci Ali Türkan ilk yarıyı kapatırken, Üzeyir Ergün, Kenan Özer, Onur Akbay’ın ise kupa maçında oynamayacağı Göztepe maçına kadar durumlarının netleşeceği belirtildi.

Öte yandan, sakatlığı bulunan Koray Kılınç’ın ise kupa maçında durumunun maç saatine kadar belli olacağı bildirildi.

Ligde son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Bodrumspor, kupada tur atlamayı ligin son maçında ise galibiyet almayı hedefliyor.

TAŞDEMİR: KUPADAKİ DÜŞÜNCEMİZ VE FELSEFEMİZ AYNI

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Kupa ve ligin son maçıyla birlikte ilk yarıyı bitiriyoruz. İki zorlu maçla bitiriyoruz. Kupada geçen sene 3 maç oynadık, bu sene ikinci maçımızı oynayacağız. Kupadaki düşüncemiz ve felsefemiz aynı sadece az süre alan arkadaşlarımızın oynaması onunla beraber de her zaman oynamaya çalıştığımız oyunu kupada daha güzel bir şekilde sergileyebilmek.

konyasporun-rakibi-bodrumspor-6-eksikle-geliyor-001.jpg

“GÖZTEPE MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK DAHA ÖNEMLİ”

Sakatlıklardan dolayı tamamıyla oynamayan oyunculardan destek alacağız. İyi bir oyunla turu geçmek istiyoruz. Geçemesek de biz son maça odaklanmak istiyoruz. Göztepe maçı bizim için çok daha önemli, ligin 18 haftasında bu zamana kadar çok farklı şeyler yaptık. Çok iyi bir puan topladık. Bunu taçlandırabilmemiz için de İzmir’den puanla ayrılmamız gerekiyor. Zor ve önemli bir maç inşallah istediğimiz sonuçla dönebiliriz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.