Konyaspor’un rakibi namağlup 11 takım arasına girdi

Konyaspor’un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Hatayspor, Süper Lig ve Avrupa’nın en büyük 5 liginde mağlup olmayan 11 takım arasına girmeyi başardı.

Konyaspor’un rakibi namağlup 11 takım arasına girdi

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, namağlup olarak yoluna devam ediyor. Akdeniz ekibi bu sezon ligde oynadığı 7 maçta 2 galibiyet ve 5 beraberlik alarak önemli bir istatistiğe imza attı.

Volkan Demirel’in çalıştırdığı Hatayspor, Süper Lig ve Avrupa’nın en büyük 5 liginde mağlubiyet yaşamayan 11 takımdan biri oldu.

İngiltere Premier Lig’den Tottenham ve Arsenal, Almanya Bundesliga’dan Bayer Leverkusen, Bayern Münih ve Borussia Dortmund, Fransa Ligue 1’den Nice ve Rennes, İspanya La Liga’dan Barcelona, Süper Lig’den Fenerbahçe ve Galatasaray bu listede yer alırken, İtalya Serie A’dan ise hiçbir takım bulunmuyor.

SÜPER LİG’DE BASHİRU RÜZGARI

Hatayspor’un, sezon başında İngiltere Championship ekiplerinden Sheffield Wednesday'dan kadrosuna dahil ettiği Nijeryalı futbolcu Fisayo Dele-Bashiru, Süper Lig’e hızlı bir başlangıç yaptı. 22 yaşındaki futbolcu, 7 maçta 4 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi. Orta sahada farklı bölgelerde oynayabilen Dele-Bashiru, Manchester City’nin alt yapısının birçok yaş grubunda gelişimini tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.