Konyaspor'un Slovenyalı oyuncusundan harika performans

Konyaspor’un Slovenyalı savunmacısı Skubic, Sivasspor karşısında gösterdiği performansla göz doldururken, isabetli pas yüzdesinde ise dikkat çeken bir istatistiğe imza attı.

Konyaspor'un Slovenyalı oyuncusundan harika performans

Süper Lig’in ilk haftasında Sivasspor’u 1-0 mağlup eden Konyaspor’da savunma oyuncusu Skubic, yaptığı kritik müdahaleler ve topu oyuna sokuşundaki başarısıyla galibiyetin gizli kahramanı oldu.

Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan maçta Slovenyalı oyuncu, maç içinde yakaladığı pas istatistiğiyle de dikkatleri üzerine çekti. Sergilediği performansla göz dolduran Skubic, top kapmada %100 oranına sahip oldu. 32 yaşındaki futbolcu top uzaklaştırma da ise % 80'lik orana ulaşırken, hava topu mücadelesinde ise % 50 başarı sağladı. Başarılı defans oyuncusu Sivasspor maçında 34 pas arası yaparken, bunların 31’ini yerine ulaştırarak  %91,2 pas başarısı yakaladı.

Skubic tamamı ilk 11'de olmak üzere Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası dahil 219 müsabakada oynadı ve 19 bin 127 dakika sahada kaldı. Slovenyalı oyuncu sezonun ilk karşılaşmasında da 90 dakika sahada kalarak istikrarını sürdürürken takımında vazgeçilmezleri arasında olduğunu göstermiş oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.