Konyaspor’un tecrübeli oyuncusuna göz diktiler!

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Konyaspor’un Boşnak eldiveni İbrahim Sehic’e gözünü dikti. 34 yaşındaki file bekçisini devre arasında renklerine katmayı hedefleyen Antalyaspor’un girişimlere de başladığı iddia edildi.

Konyaspor’un tecrübeli oyuncusuna göz diktiler!

Süper Lig ekibi Antalyaspor, kaleci sorunun çözmek için transfer arayışına başladı. Fanatik’te yer alan habere göre; Devre arası transfer dönemi başlamasıyla birlikte kadroya ilk olarak kaleci transferi yapılacak. Kırmızı-Beyazlılarda hedef ise Süper Lig ekibi forması giyen tecrübeli kaleci oldu.

İLK HEDEF KALECİ TRANSFERİ

Ruud Boffin’in futbolu bırakma kararı alması, Alperen Uysal’ın da beklentileri karşılayamaması sebebiyle kaleci transferini ilk sıraya koyan Antalyaspor’da adaylar belli oluyor. Listesinde pek çok ismi barındıran Kırmızı-Beyazlılar, Konyaspor ’dan İbrahim Sehic’i kadrosuna katmak istiyor. Yeşil-Beyazlılarla olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak 34 yaşındaki file bekçisini devre arasında renklerine katmayı hedefleyen Antalyaspor, girişimlere de başladı.

BONSERVİSİNİ ALABİLİR

2020-2021 sezonundan bu yana Konyaspor kalesini koruyan Boşnak eldivenin takımından ayrılabileceği öğrenildi. Alacaklarına karşılık Yeşil-Beyazlılarla bonservisini alabileceği iddia edilen deneyimli kalecinin, Antalyaspor’da forma giymeye de sıcak baktığı gelen haberler arasında yer aldı.

150 MAÇTA KALEYE GEÇTİ

2018-2019 sezonunda Erzurumspor’a transfer olarak Süper Lig’le tanışan Sehic, Türkiye’de tam 150 maça çıktı. 2.5 sezondur Konyaspor formasını giyen Sehic, Yeşil-Beyazlılarla 84 maça çıkarken, kalesinde toplam 100 gol gördü. 28 mücadelede ise rakiplerine geçit vermedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum