Konyaspor’un toplanacağı tarih belli oldu

Deplasmanda Kayserispor’u 2-1 mağlup ederek 5 hafta sonra galibiyetle tanışan ve Dünya Kupası arasına 4. sırada girerek moral depolayan Konyaspor'da izinler başladı.

Konyaspor’un toplanacağı tarih belli oldu

20 Kasım - 18 Aralık 2022 tarihleri arasında Katar’ın ev sahipliğinde düzenlenecek FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere ara verilirken Konyaspor’da da izinler başladı.

Deplasmanda Kayserispor’u 2-1 mağlup ederek 5 hafta sonra galibiyetle tanışan ve Dünya Kupası arasına 4. sırada girerek moral depolayan Konyaspor 10 gün izin yapacak.

Kosta Rika Milli Takımı oyuncusu Francisco Calvo ile birlikte bazı oyuncular Kayseri maçının ardından İstanbul’a uçarken, Konya’ya dönenler de valizlerini toplayarak araçlarıyla memleketlerine gitti.

Teknik heyetin programı çerçevesinde 10 gün dinlenecek olan Yeşil Beyazlı oyuncular 24 Kasım Perşembe günü Kayacık Tesisleri’nde toplanacak.

Konya’da 4-5 gün hazırlıklarını sürdürecek olan Konyaspor daha sonra Antalya’ya geçerek kamp yapacak.

Yeşil beyazlı ekibin konaklama, kamp ve hazırlık maçları programı için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. 

Konyaspor, Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası arası sonrasında Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda sahasında Bodrumspor’u, ligin 15. Haftasında ise Alanyaspor’u konuk edecek.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.