Konyaspor’un transfer yol haritası belli oldu! İşte yeni sezon hedefi

Yeni yönetimini belirleyen Konyaspor, Süper Lig'de gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmek istiyor. Yeşil-beyazlı kulüp bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarına başlıyor. İşte, Konyaspor’un bölge bölge transfer planı ve hedefindeki bazı oyuncular.

Konyaspor’un transfer yol haritası belli oldu! İşte yeni sezon hedefi

Konyaspor’da Başkan Fatih Özgökçen, transfer komitesi, teknik ekiple yaptığı değerlendirme sonucunda transfer çalışmalarında izlenecek yol haritasını belirledi. Gelecek sezon öncesi bonservisi elinde olan ve ya kiralık alınabilecek oyunculara yönelen yeşil-beyazlı kulüp, sadece 24 yaş altı futbolculara bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmaya çalışacak. Toplamda 1 kaleci, 1 stoper, 2 orta saha (8 numara), 2 kanat ve 2 forvet oyuncusu transferi yapılacak.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un önümüzdeki günlerde Konya’ya gelerek Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ile bir araya geleceği ve transfere son şeklin verileceği belirtildi. Transferde 8 banko isim isteyen Palut’un öncelikle direkt oynayacak oyuncuları transfer etmek istediği kaydedildi.

BÖLGE BÖLGE TRANSFER PLANI

İşte Konyaspor'un yeni sezon için transfer yapmayı planladığı bölgeler: 

STOPER: Marın Anıcıc’in sakatlık ve genel durumuna bakılarak tecrübeli ve takımda direkt oynayabilecek bir oyuncu.

KALECİ: İbrahim Sehıc’le rekabet edecek ve gelişimine katkı sağlayacak genç bir oyuncu.

ORTA SAHA: Marko Jevtovıc’in takımda kalması halinde 2 tane 8 numaralı pozisyonda, kalmadığı takdirde 6 ve 8 numara olmak üzere 2 oyuncu.

FORVET: 1 golcü, 1 de değişime açık olmak üzere 2 oyuncu.

KANATLAR: Jesse’nin takımda kalması halinde iki yönlü oynayabilecek 2 oyuncu. Yönetimin bu bölgeye transfer edilmesi düşünülen bazı oyuncularla görüşmeler yaptığı kaydedildi.

KONYASPOR’DA BARIŞ EKİNCİER İDDİASI 

Bu arada geçtiğimiz transfer döneminde temasa geçilen Almanya Bundesliga 2’de mücadele eden Bochum takımında oynayan Barış Ekincier için Konyaspor yönetiminin yeniden girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Yeşil-Beyazlıların 22 yaşındaki Azerbaycan asıllı Alman futbolcu için teklif yapmaya hazırlandığı belirtilirken, takımıyla bir yıl daha sözleşmesi bulunan Ekincier için kulübünün transfere izin vermesi gerekiyor. Kulübüyle anlaşmaya varılırsa, Konyaspor bu oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışma başlatacak.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.