Konyaspor'un yeni tesisi böyle olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk’un üzerinde hassasiyetle durduğu Konyaspor A takımına kazandırılacak olan yeni Kayacık Tesisinin projesi hazırlandı.

Konyaspor'un yeni tesisi böyle olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk’un üzerinde hassasiyetle durduğu Konyaspor A takımının yeni Kayacık Tesisinin projesi hazırlandı. Yaklaşık 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanan yeni tesisin yeni kimliğiyle dünya standartlarında bir nitelikte olması amaçlanıyor.

konyasporun-yeni-tesisi-boyle-olacak3.jpg

Kulübün 100. yılında hazır hale getirilip hizmete girmesi amaçlanan tesisin çok amaçlı ve kulüp ihtiyaçlarına yönelik kullanılması planlanıyor. 

konyasporun-yeni-tesisi-boyle-olacak4.jpg

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, daha önce Konyaspor tesislerini ziyaret ederek, incelemelerde bulunmuş ve Konyaspor’un 100.yılına yakışır bir tesisin yapılacağının müjdesini vermişti.

konyasporun-yeni-tesisi-boyle-olacak2.jpg

Yeni tesisin projesinde tüm detayların ayrıntısıyla üzerinde duran Bakan Kurum’un Tatlıcak'taki eski 80 bin metrekarelik alanda da Konyaspor'un düzenli gelirinin olduğu bir tesis yapılacağını sözlerine eklemişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum