Konyaspor’un yeni transferi parkede! Takım arkadaşlarıyla tanıştı

Basketbol Süper Ligi’nin 10. Haftasında yarın Bursaspor’u konuk edecek Konyaspor Basketbol, bu maçın hazırlıklarını yaptığı çalışmayla tamamladı. Yeşil beyazlı ekibin yeni transferi Matt Coleman da takımla ilk idmanını çıkmanın heyecanını yaşadı.

Konyaspor’un yeni transferi parkede! Takım arkadaşlarıyla tanıştı

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin 9. haftasında Darüşşafaka’ya deplasmanda son saniye basketiyle yenilen Konyaspor Basketbol’da tüm dikkatler Bursaspor ile oynanacak müsabakada.

Bugün öğleden sonra yaptığı çalışmayla hazırlıklarını nokta koyan Yeşil beyazlılarda yeni transfer Matt Coleman da takımla ilk antrenmanına çıkmanın heyecanını yaşadı.

Ligde 4 galibiyeti bulunan Yeşil beyazlılar, taraftarının da desteğiyle Bursa ekibini dize getirerek derin bir nefes almak istiyor.

Konyaspor-Bursaspor mücadelesi yarın saat 15.30’da başlayacak. Selçuklu Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmasının bilet satışı devam ediyor. Basketbolseverler maçın biletlerini passo.com.tr ve Passolig gişelerinden satın alabiliyor.

Yarın saat 13.00 itibariyle de Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nun gişelerinden karşılaşmanın biletleri satışa sunulacak. Yeşil-beyazlı taraftarlar maçı 40 ila 400 TL arasından değişen biletleri alarak izleyebilecek.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.