Konyaspor’un yıldızı golleri sıraladı, Pirlo çıldırdı

Konyaspor, ilk yarısını 2-0 geride tamamladığı maçta Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalırken, Yeşil beyazlılarda 3 gole de imzasını atan Mame Diouf performansıyla göz doldurdu. İtalyan teknik adam Pirlo, Diouf'un attığı goller sonrası çılgına döndü.

Konyaspor’un yıldızı golleri sıraladı, Pirlo çıldırdı

Anadolu Kartalı, ilk yarısını 2-0 geride tamamladığı maçta Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Yeşil beyazlı ekibin attığı 3 gole de imzasını atan Mame Diouf performansıyla göz doldurdu.

Maça hızlı başlayan ev sahibi, 7. dakikada Magomed Ozdoev'in golüyle öne geçti. Diagne 33. dakikadaki kafa golüyle skoru 2-0'a getirdi. İlk yarı bu sonuçla bitti.

İkinci yarı hızlı başlayan Konyaspor oldu. Yeşil beyazlılar 65. dakikada Mame Diouf ile umutlanırken, 72. dakikada yine Diouf'un attığı golle skor eşitlendi. 88. dakikada Kerim Frei’nin golüyle bir kez daha geriye düşen Yeşil beyazlılar, Diouf’un 90+5'te kaydettiği harika kafa golü ile puanı kaptı.

Anadolu Kartalı’nda daha önce 4 gol kaydeden Mame Diouf, Fatih Karagümrük karşısında yaptığı hattrick ile gol sayısını 7’ye yükseltti.

Mücadele 3-3'lük beraberlikle sonuçlanırken, İtalyan teknik adam Andrea Pirlo takımının iki kez öne geçtikleri karşılaşmadan beraberlikle ayrılmasına oldukça sinirlendi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.