Konyaspor’un yıldızından Kosta Rika’ya sürpriz!

Konyaspor’un tecrübeli stoperi Francisco Calvo, FIFA 2022 Dünya Kupası’nda mücadele edecek Kosta Rika Milli Takımı’na dahil oldu. Calvo, antrenmandan dönen takım arkadaşlarını otel lobisinde karşılayıp sürpriz yaptı, tek tek kucaklaştı.

Konyaspor’un yıldızından Kosta Rika’ya sürpriz!

Katar'ın ev sahipliği yapacağı 2022 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek Kosta Rika Milli Futbol Takımı, turnuvada 6. kez sahne alacak.

Dev şampiyonada Kosta Rika Milli Takımı’nın savunmasında yer alacak Yeşil beyazlı oyuncu Francisco Calvo, teknik heyet ve takım arkadaşlarına sürpriz yaptı.

Uzun ve yorucu yolculuğun ardından Milli takımının kamp yaptığı otele yerleşen ve antrenmandan dönen takım arkadaşlarına lobide sürpriz yaparak karşılayan Calvo, her birine ayrı ayrı sarılıp hasret giderdi, yakın arkadaşı Joel Camphell’i görünce sevinci bir kat daha arttı.

Öte yandan Luis Fernando Suarez'in teknik direktörlüğünü yaptığı Kosta Rika'nın dev şampiyonadaki performansı merak ediliyor.

Almanya, İspanya ve Japonya ile E Grubu'nda yer alan Kosta Rika ilk maçını 23 Kasım Çarşamba günü saat 19:00’da Doha’daki Al Thumama Stadı’nda İspanya ile oynayacak.

konyasporun-yildizindan-kosta-rikaya-surpriz.jpg

konyasporun-yildizindan-kosta-rikaya-surpriz-001.jpg

konyasporun-yildizindan-kosta-rikaya-surpriz-002.jpg

konyasporun-yildizindan-kosta-rikaya-surpriz-003.jpg

konyasporun-yildizindan-kosta-rikaya-surpriz-004.jpg

konyasporun-yildizindan-kosta-rikaya-surpriz-005.jpg

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.