Konyaspor’un yıldızından taraftara çağrı!

Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı, bugün karşılaşacakları Fatih Karagümrük maçı için taraftara çağrıda bulunurken, Konya’yı ve Konyaspor’u Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

Konyaspor’un yıldızından taraftara çağrı!

Konyaspor’un başarılı stoper Abdülkerim Bardakçı, bugün karşılaşacakları Fatih Karagümrük maçı için taraftara çağrıda bulundu.

Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli ismi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Konya’yı ve Konyaspor’u Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi. Bardakçı, kritik son 4 haftaya girdiklerini ve on ikinci adamı yanlarında görmek istediklerini belirterek, “

abdulkerim-bardakci.jpg

100 yıllık koca çınar Konyaspor’umuzun büyük taraftarı; 100. Yılımızda büyük hedeflerle yola çıktığımız 2021-2022 sezonunun artık son 4 maçına geldik. Geride kalan 34 haftalık maratonda sevindiğimiz ve üzüldüğümüz anlar oldu. Sevincimizde de üzüntümüzde de hep birlikteydik.

Yaşadığımız sıkıntı süreçlerden sizlerin desteğiyle daha da güçlenerek çıktık. Her zaman yanımızda olduğunuzu bilerek ve bunun bizlere olumlu katkısıyla mücadelemizden bir an olsun vazgeçmeden bugünlere geldik. “Var bir hedefimiz” derken bu güzel şehre ve büyük taraftara Şampiyonlar Ligi müziğini dinletmek ülkemizi ve Konya’yı Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladık.

2.jpg

Gelinen noktanın; el ele vermenin, birlikteliğin, inancın en güzel karşılığı diye düşünüyorum. Ama henüz işimiz bitmedi. Şampiyonlar Ligi hedefimize ulaşma adına önümüzde 4 maç var ve bu 4 maçlık serinin ilkinde bugün kendi sahamızda Fatih Karagümrük ile karşılaşacağız.

Artık sezonun iç sahadaki son iki maçından ilkine çıkacağız. Sizlerin desteğiyle önemli bir engeli daha yaklaşmak istiyoruz ve büyük önem verdiğimiz bu mücadelede her zaman olduğu gibi bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz. Alacağımız galibiyetle hep birlikte çifte bayram sevinci yaşamak için bizleri bir kez daha yalnız bırakmayız. Hep birlikte nice zaferlere” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.