Kritik karşılaşma! Konyaspor, ligde kalma mücadelesi veren Ankaragücü'nü ağırlayacak

Konyaspor bugün kümede kalmak için puan kaybına tahammülü olmayan Ankaragücü’nü konuk edecek. Peki Zorlu mücadele saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Kritik karşılaşma! Konyaspor, ligde kalma mücadelesi veren Ankaragücü'nü ağırlayacak

Süper Lig'de heyecan her geçen hafta artıyor. Ligin bitmesine 10 hafta kala şampiyonluk yarışı ve kümede kalma mücadelesi veren takımlar kritik maçlar oynayacak. Ligde son iki haftadır sahadan galibiyetle ayrılarak üst sıralara doğru çıkışa geçen Konyaspor, bugün kümede kalmak için puan kaybına tahammülü olmayan Ankaragücü’nü konuk edecek. 

HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK

Son 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 39 puana yükselerek 11.sırada yer alan Konyaspor, rakibini yenerek hem galibiyet serisini sürdürmek hem de 5 yıllık özlemi olan galibiyet serisini yakalamak istiyor. Son 6 maçtan 4 galibiyet, 2  mağlubiyet çıkaran Ankaragücü ise evine 3 puanla dönmek istiyor. Başkent temsilcisi 32 puanla 18. basamakta yer alıyor.

KONYASPOR-ANKARAGÜCÜ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Karşılaşma BEIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

SAKATLIKLAR

Konyaspor’da sakatlıkları devam eden Anicic, Alper ve Eray zorlu maçta forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise sakatlığı bulunan Friedrich ile kart cezalısı Pazdan, Konya deplasmanında olmayacak.

MUHTEMEL 11’LER

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkadir, Diamonde, Amir, Jevtovic, Bytyqi, Sekidika, Milosevic, Cikalleshi

ANKARAGÜCÜ: Korcan, Kitsiou, Kulusic, Sarlija, Atila, Ataka, Endri, Alper, Saba, Geraldo, Börven

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.