Küçük, ikinci kez yönetecek

Sivasspor-Konyaspor maçını yönetecek olan Zorbay Küçük, 2018-2019 sezonunda her iki takımın maçını yönetmişti. Küçük bu maçta 3 kez sarı kartına başvurdu.

Küçük, ikinci kez yönetecek

Süper Ligde 34. haftanın hakemleri açıklanırken Konyaspor’un deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor maçını Zorbay Küçük yönetecek.

Bu sezon Konyaspor’un ilk kez maçını yönetecek olan Zorbay Küçük, daha önce iki kez Yeşil-Beyazlı ekibin maçını yönetmişti. Konyaspor, 2019-2020 sezonunda Beşiktaş’a karşı oynanan ve 3-0’lık mağlubiyetle sonuçlanan karşılaşmayla birlikte 2018-2019 sezonunda yine Sivasspor ile oynanan maçı yönetmişti.

Konyaspor, Sivasspor ile oynadığı maçı 1-1 berabere tamamlamıştı. Küçük, Beşiktaş maçında 3 sarı kart ve 1 kırmızı kartına başvururken, Sivasspor maçında 3 sarı kart kullandı.

Öte yandan Zorbay Küçük bu sezon Süper Lig’de 6 maç yönetti. 28 yaşındaki genç hakem bu maçlarda 24 Sarı 2 kırmızı kart çıkarırken 3 kez de beyaz noktayı gösterdi. Pazar günü oynanacak olan Sivasspor-Konyaspor maçında Zorbay Küçük’ün yardımcılıklarını ise Erdem Bayık ve Bilal Gönen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.