Lider Fenerbahçe Kayseri deplasmanında

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Kayserispor, evindeki namağlup ünvanını Fenerbahçe karşısında da korumak istiyor.

Lider Fenerbahçe Kayseri deplasmanında

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında yarın mücadele edecek Kayserispor ile Fenerbahçe, 45. mücadelelerine çıkacak.Saat 17.00'de başlayacak müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

İki takım arasında daha önce bu kulvarda oynanan 44 maçta sarı-lacivertlilerin üstünlüğü bulunuyor. Fenerbahçe, rakibini 27 kez mağlup ederken, 9 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertliler, 8 karşılaşmayı ise kaybetti.

Avrupa'da grubundan lider çıkan, ligde de son 3 karşılaşmasından galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, 18. haftada Galatasaray ile oynayacağı derbiye puan kaybı yaşamadan çıkmayı hedefliyor.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın ekibi, ligde 40 puan ve averajla Galatasaray'ın önünde lider durumda bulunuyor.

KAYSERİ'DE 23. MAÇ

Kayserispor ile Fenerbahçe, Kayseri'de 23. lig mücadelelerine çıkacak. Daha önce burada oynanan 22 müsabakada Fenerbahçe 10 galibiyet elde ederken, 6'şar beraberlik ve yenilgi yaşadı.

Kayserispor, evindeki namağlup ünvanını Fenerbahçe karşısında da korumak istiyor. Sarı-kırmızılı ekip, iç saha maçlarında 5 galibiyet ve 3 beraberlikle 18 puan topladı.

lider-fenerbahce-kayseri-deplasmaninda.jpg

RECEP UÇAR: "BİZİ ZOR BİR MAÇ BEKLİYOR"

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Fenerbahçe'nin hem ligde hem de Avrupa'da mücadele ettiğini belirten Uçar, sezonun en çok gol atan, maç başına en çok şut çeken, topu kaybettiği zaman en kısa sürede kazanan takımıyla karşılaşacaklarını kaydetti.

"BU BENİM YA DA EKİBİMİN ŞAHSİ BAŞARISI DEĞİL"

Uçar, son yılların en iyi başlangıcını yapan bir Kayserispor olduğunun altını çizerek, " Teknik ekip ve oyuncular başta olmak üzere yönetimin sezon başından beri verdiği mücadele bu başarıyı getirdi. Başarıda en büyük katkılardan biri de her geçen gün sayıları artan taraftarımız. Ekip olarak iyi giden bu süreci daha da ileriye götürüp geçmişte ulaşılamayana ulaşmak istiyoruz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.