Lig lideri Konyaspor, İstanbul’a gitti

Süper Lig’in 7. Haftasına lider giren ve Cuma akşamı yakın takipçilerinden Galatasaray’a konuk olacak Konyaspor, hazırlıklarını tamamladı. Akşam saatlerinde İstanbul’a giden Yeşil Beyazlı ekipte hedef zorlu maçtan kayıpsız dönmek.

Lig lideri Konyaspor, İstanbul’a gitti

Süper Lig lideri Konyaspor, 7. hafta maçında Cuma günü Galatasaray ile saat 20.00'de karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamlarken, akşam saatlerinde özel uçakla İstanbul’a gitti. Hatayspor galibiyetiyle zirveye yerleşen Konyaspor, Galatasaray engelini de geçerek Milli araya moralli girmek amacında.

Yeşil Beyazlılarda hafta boyunca özel olarak antrenmanlar yapan Michalak’ın oynayıp oynamayacağı maç saatinden önce belli olacak. 

KONYASPOR KAFİLESİNDE YER ALAN OYUNCULAR:

KALECİ: İbrahim Sehic, Erhan Erentürk, Mehmet Erdoğan

SAVUNMA: Ahmet Oğuz, Yasir Subaşı, Guilherme Sitya, Cebrail Karayel, Uğurcan Yazğılı, Francisco Calvo, Kahraman Demirtaş

ORTA SAHA: Amir Hadziahmetovic, Bruno Paz, Soner Dikmen, Domagoj Pavicic, Endri Çekiçi, Zymer Bytyqi, Robert Muric

FORVET: Muhammet Demir, Uche Ikpeazu, Mame Diouf

 

Galatasaray-Konyaspor maçının sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, nerede, hakemi kim, hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar…

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşma 16 Eylül 2022 Cuma günü saat 20:00’de başlayacak.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI NEREDE?

Galatasaray, Konyaspor’u Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde konuk edecek.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 7. Haftasında oynanacak Galatasaray-Konyaspor maçını Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Neslihan Dumandağı olacak.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI VAR HAKEMİ KİM?

TFF, Galatasaray ile Konyaspor’un karşılaşacağı Süper Lig 7. Hafta maçının VAR hakemini henüz açıklamadı. TFF’nin VAR ve AVAR hakemlerini maç günü açıklaması bekleniyor.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA? (GALATASARAY-KONYASPOR CANLI ANLATIM)

Galatasaray-Konyaspor maçı beIN Sports 1 tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bunun dışında Haber Dairesi’ni ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilir, karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. Ayrıca iOS ve Android marketlerden Haber Dairesi uygulamasını indirip bildirimleri açabilirsiniz.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.