Malatyaspor Başkanı’ndan TFF’ye sert tepki: Ligden çekilme kararı alacağız

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan deprem felaketi sonrasında futbol ligleri TFF’nin aldığı kararla 1 hafta ertelendi. Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, bu karara tepki göstererek “Şu an futbolun zamanı değil. Ligden çekilme kararını alacağız” dedi.

Malatyaspor Başkanı’ndan TFF’ye sert tepki: Ligden çekilme kararı alacağız

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan deprem felaketi sonrasında futbol ligleri TFF’nin aldığı kararla 1 hafta ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu; 10, 11, 12 ve 13 Şubat'ta oynanması planlanan Süper Lig, 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig karşılaşmalarının 17, 18, 19 ve 20 Şubat tarihlerine ertelendiğini açıklamıştı.

Deprem felaketinden ciddi şekilde etkilenen Spor Toto 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, TFF'nin 'devam' kararı vermesine tepki gösterdi.

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un Başkanı Ahmet Yaman, açıklamalarda bulundu. Yaşanan gelişmeler üzerine Yaman, yönetim kurulu ile bir araya gelerek ligden çekilme kararı alacaklarını dile getirdi.

Deprem felaketi sonrasında futbol oynayamayacaklarını kaydeden Ahmet Yaman, “Şu an futbolun zamanı değil. Binlerce insanımız göçük altında, aileleri yas tutuyor, haberlerini bekliyor, cenazesini gömüyor. Biz de futbol oynayacağız. Söz konusu değil böyle bir şey. Şu an net bir karar almadık ama futbol oynayamayacağız. Yönetim kurulunu topladıktan sonra ligden çekilme kararını alacağız” diye konuştu.

AHMET EYÜP TÜRKASLAN VEFAT ETTİ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, enkaz altında kalan kalecileri Ahmet Eyüp Türkaslan'ın hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Öte yandan Yeni Malatyaspor'da depremde yaralanan futbolcular ve antrenörler var.

malatyaspor-baskanindan-tffye-sert-tepki-ligden-cekilme-karari-alacagiz.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.