Mediha teyzenin Konyaspor aşkı!

Bu sezon sergilediği futbolla herkesin gönlünde taht kuran Konyaspor’da, Avrupa Kupalarına katılmanın sevinci sürüyor. Yeşil-beyazlı renklere gönül veren 74 yaşındaki Mediha Pilisay bu sevince ortak oldu.

Mediha teyzenin Konyaspor aşkı!

Süper Ligin 37.haftasında sezonun son iç saha maçında Hatayspor ile karşılaşan ve rakibi 3-1’lik skorla geçerek Avrupa Kupalarına katılma hakkı elde eden Konyaspor’da yüzler gülüyor.

Dün oynanan zorlu mücadelede tribünleri dolduran taraftarlar maç sonunda büyük sevinci yaşarken, Konyaspor’a gönül veren 74 yaşındaki Mediha Pilisay da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Karşılaşmayı Başkan Fatih Özgökçen ile birlikte izleyen Pilisay 90 dakika boyunca mücadelenin heyecanını yaşarken, maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ise yaptığı açıklamada, “Mediha teyze 74 yaşında ve Konyaspor sevdalısı. Evden maçlarımızı izler, dualarıyla yanımızda olurmuş. Hatayspor maçına davet ettik, tanıştık ve maçı birlikte izledik. Formamız da çok yakıştı. Allah uzun ömürler nasip etsin” ifadelerine yer verdi.

konyaspor-005.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.