Meram Belediyespor Balkan Şampiyonası’na damga vurdu

Meram Belediyespor, Edirne’de düzenlenen 6. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası’na damga vurdu. Takım sporcuları, 17 ülkeden bin 125 sporcunun mücadele ettiği şampiyonadan iki altın ve iki gümüş madalya ile döndü.

Meram Belediyespor Balkan Şampiyonası’na damga vurdu

6. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası 14-17 Ağustos tarihlerinde Edirne’de gerçekleştirildi.

17 ülkeden bin 125 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonaya katılan Meram Belediyespor turnuvadan dört madalya ile döndü.

15 Temmuz Şehitlerinin aziz hatıralarını yad etmek için düzenlenen şampiyonada Meram Belediyesporlu Kamil Ünlü ve Mevlana Şems Özdemir altın madalya, Gamze Sıla Güldal ve Seher Hazal Mıdık da gümüş madalya kazandı.

meram-belediyespor-balkan-sampiyonasina-damga-vurdu.jpeg

“SPORCULARIMIZ BİR KEZ DAHA GURUR KAYNAĞIMIZ OLDU”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 15 Temmuz'u ve 15 Temmuz Şehitleri’nin unutulmaması adına düzenlenen böylesi anlamlı uluslararası bir şampiyonada kazanılan madalyaların bir kat daha değerli olduğuna vurgu yaptı.

Genç sporcuların bu başarılarıyla kendilerini ve Meram’ı gururlandırdığını ifade eden Başkan Mustafa Kavuş, “Kulübümüzün elde ettiği her başarı, bizim için büyük mutluluk ve gurur kaynağı oldu ve her başarı sonrası kulübümüzde bizler de hedef büyüterek yolumuza devam etmekte kararlıyız.

Gururumuz olan sporcularımı, ailelerini ve antrenörlerini canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

meram-belediyespor-balkan-sampiyonasina-damga-vurdu-001.jpeg

meram-belediyespor-balkan-sampiyonasina-damga-vurdu-002.jpeg

meram-belediyespor-balkan-sampiyonasina-damga-vurdu-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.