Meram Belediyesporlu Sabriye altın madalya kazandı

Konya 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda ülkemizi temsil eden Meram Belediyesporlu Sabriye Gür kick boksta altın madalyaya ulaştı. Başkan Mustafa Kavuş, Meram Belediyesporlu sporcuların ülkemize gurur yaşatmaya devam ettiğini belirtti.

Meram Belediyesporlu Sabriye altın madalya kazandı

Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda bir altın madalya da Meram Belediyespor Kulübü sporcusu Sabriye Gür’den geldi.

15 ülkenin katıldığı Kick Boks müsabakalarında Sabriye Gür, 54 kilo full kontakt finalinde Özbekistanlı rakibi Qochqorova Robiya ile karşılaştı. Sabriye, müsabakayı 3-0’lık skorla kazanarak bayrağımızı göndere çektirdi.

meram-belediyesporlu-sabriye-altin-madalya-kazandi.jpg

BAŞKAN KAVUŞ: SPORA VERDİĞİMİZ DESTEĞİN KARŞILIĞINI MADALYALARLA ALMAK GURUR VERİCİ

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, altın madalyayı kazanarak  ülkemize gurur yaşatan Sabriye Gür’ü tebrik ederken, “Meram Belediyesporlu sporcularımızın göstermiş olduğu başarılar, geçmişte olduğu gibi bugün de göğsümüzü kabarmaya devam ediyor. İslami Dayanışma Oyunları’nda Meram Belediyespor Kulübü kick boks sporcumuz Sabriye Gür, büyük bir başarı örneği göstererek altın madalya kazandı. Ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirerek, İstiklal Marşımızı salonda okuttu. Spora verdiğimiz desteğin karşılığını madalyalarla almak bizler için ayrı bir gurur kaynağı. Böylesine bir mutluluğu bizlere yaşatan Sabriye kızımızı, ailesini ve hocamız Mehmet Güçlü’yü tebrik ediyorum. Spora verdiğimiz destek daha önce olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edecek” şeklinde görüş belirtti.

meram-belediyesporlu-sabriye-altin-madalya-kazandi-001.jpg

meram-belediyesporlu-sabriye-altin-madalya-kazandi-002.jpg

meram-belediyesporlu-sabriye-altin-madalya-kazandi-003.jpg

meram-belediyesporlu-sabriye-altin-madalya-kazandi-004.jpg

meram-belediyesporlu-sabriye-altin-madalya-kazandi-005.jpg

meram-belediyesporlu-sabriye-altin-madalya-kazandi-006.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.