Mete Kalkavan'a tepki sürüyor

MHK, Mete Kalkavan’ı Trabzonspor maçına atayarak, adeta yeşil-beyazlı takımın 3 puanını elinden alırken, tepkiler de dinmiyor.

Mete Kalkavan'a tepki sürüyor

Süper Lig’de 2021-2022  sezonuna yeniden yapılanma ve ekonomik olarak güçlenme hedefiyle başlayan Konyaspor, hakemlerden darbe yemeye devam ediyor. MHK, yeşil-beyazlı camianın istenmeyen hakem ilan ettiği Mete Kalkavan’ı Trabzonspor maçına atayarak, adeta yeşil-beyazlı takımın 3 puanını elinden aldı. Kalkavan’ın yönettiği 22 maçta sadece 3 kez kazanabilen Konyaspor, Samsunlu hakemin eyyamcı yönetiminden çok çekti.

konyaspor.jpg

Dün akşam oynanan ve 2-1 Trabzonspor’un üstünlüğü ile sonlanan karşılaşmada zirve yarışında darbe alan Konyaspor camiasında Mete Kalkavan'ın teknik direktör İlhan Palut’a gösterdiği kırmızı kart ve verdiği kararlar nedeniyle tepki çekmeye devam ediyor.

Gerek Konyaspor yönetimi gerekse yeşil-beyazlı taraftarlar "Sürekli Konyaspor üzerinden algı yapanlar maçtaki  pozisyonları konuşmuyor bile. Kalkavan'ın kırmızıyı vermesi de skandal" dediler.

konyaspor-002.jpg

Teknik direktör İlhan Palut ise yaptığı açıklamada  "Çok enteresan faul kararları oldu maçta. hakem yönetiminden tatmin olmadım. Özellikle son dakikada rakip kulübenin önünde verilen faul inanılmaz basitti. Birçok ambiyans düdüğü gördüm maçta." ifadelerini kullanırken, başkan Özgökçen ise "Konyaspor camiası haklarını savunamaz zannediliyorsa buna cevabımızın çok sert olacağının bilinmesini isteriz." ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.