Milli sporcu Rabianur’un Türk bayrağı hassasiyeti gururlandırdı

Milli sporcumuz Rabianur Uzunay, İspanya'da düzenlenen Avrupa Ümitler ve Gençler Bocce Şampiyonası sırasında demir bariyere çıkarak rüzgar nedeniyle yarıya düşen Türk bayrağını yeniden göndere çekti.

Milli sporcu Rabianur’un Türk bayrağı hassasiyeti gururlandırdı

Alaçam Spor Kulübü bocce takımı sporcularından Rabianur Uzunay, rüzgardan dolayı yarıya düşen Türk bayrağını yeniden göndere çekti.

Milli sporcu Rabianur Uzunay, İspanya'nın Palma de Mallorca şehrinde başlayan ve 9 Ekim'e kadar sürecek Avrupa Ümitler ve Gençler (Kadın-Erkek) Bocce (Petank) Şampiyonası sırasında demir bariyere çıkarak rüzgar nedeniyle yarıya düşen Türk bayrağını yeniden göndere çekti.

milli-sporcu-rabianurun-turk-bayragi-hassasiyeti-gururlandirdi.jpg

Durumu fark eden Milli Takım Antrenörü Bülent Sevinç'in de o anları telefonuna kaydetti.

Federasyon açıklamasında, "Bu duyarlı davranışından ötürü sporcumuza ve antrenörümüze teşekkür ediyor, Avrupa Şampiyonası'ndan derecelerle dönmelerini diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

BAŞARININ ARDINDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I ZİYARET ETMİŞLERDİ

milli-sporcu-rabianurun-turk-bayragi-hassasiyeti-gururlandirdi-001.jpg

Yaklaşık 4 yıl önce Uluslararası Bocce Turnuvası'nda başarılı olan Alaçamspor Bocce Takımı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmişti.

Alaçamspor Bocce takımını tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bir sonraki görüşmede çok daha büyük başarılar ile bekliyorum" demişti. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.