Milli Takım bugün geliyor

A Milli Takım, özel maçta İtalya ile oynayacağı karşılaşma için bugün Konya’ya gelecek.

Milli Takım bugün geliyor

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde Portekiz ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı 3-1 kaybederek Dünya Kupası finallerine veda eden Ay Yıldızlılar, İtalya ile özel maçta Konya’da karşı karşıya gelecek.

konyaspor.jpg

A Milli Takım kafilesi, bugün Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla TSİ 16.45'te Porto'dan Konya'ya hareket edecek. Salı gününe kadar Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde hazırlıklarını sürdürecek olan A Milli Takım, 29 Mart 2022 Salı günü İtalya ile oynayacağı maçın ardından Çarşamba günü Konya’dan ayrılacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu ise maç öncesindeki resmi basın toplantısını Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yapacak.

2-002.jpg

KONYA 7. KEZ EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu, Letonya, Hollanda, İzlanda, Ukrayna, İsveç ve Fransa maçlarından sonra 7. kez milli maça ev sahipliği yapacak.

2022 Dünya Kupası play-off yarı finalinde Portekiz’e elenen A Milli Takım, 29 Mart Salı günü İtalya ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

A Milliler, Konya'daki 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alırken, bu maçlarda rakip fileleri 9 kez havalandırdı, kalesinde ise 4 gol gördü. A Milli Futbol Takımı'na bugüne kadar oynadığı maçlarda verdiği coşkulu destek ile dikkati çeken Konya taraftarı, özel maçta da 42 bin kişilik stadı doldurarak destek olacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.