Milli Takım Konya’ya lider geliyor

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu 6. maçında Hırvatistan ile karşılaştı. Ay-Yıldızlılar kritik karşılaşmayı 1-0 kazandı. Rakibinden ilk maçın rövanşını alan milliler Konya’ya grup lideri olarak geliyor.

Milli Takım Konya’ya lider geliyor

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında deplasmanda averajla önünde lider durumda bulunan Hırvatistan ile karşı karşıya geldi.

Osijek şehrindeki Opus Arena'da oynanan kritik müsabakayı İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Anthony Taylor yönetti.

MİLLİLER RÖVANŞI ALDI

Türkiye ilk yarıda çok iyi bir oyun sergiledi. 30. dakikada Barış Alper ile golü bulan Türkiye ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

milli-takim-konyaya-lider-geliyor.jpg

ABDÜLKERİM YILDIZLAŞTI

İkinci yarıda daha dengeli bir oyun vardı. Hırvatistan beraberlik golünü bulmak için bastırdı. Savunma da Abdülkerim Bardakçı kritik müdahalelerle yıldızlaştı. İsmail Yüksek'te orta sahada müthiş bir performans göstererek alkış aldı.

Türkiye deplasmanda Hırvatistan’ı 1-0 mağlup ederek hem ilk maçın rövanşını aldı hem de liderlik koltuğuna oturdu. 3 puanı hanesine yazdıran milliler Konya’ya grup lideri olarak geliyor.

D Grubu'nda bir maçı eksik Hırvatistan 10 puanla, aynı puana sahip Türkiye'nin averajla önünde lider durumda bulunuyordu. Grubun diğer maçında ise Letonya Ermenistan’ı 2-0 yendi. Letonya bu galibiyet ile Ermenistan'ın umutlarını bitirdi.

milli-takim-konyaya-lider-geliyor.jpg

MONTELLA İLK MAÇINA ÇIKTI

A Milli takım Hırvatistan maçının ardından gece yarısı uçakla Konya’ya gelecek. Cumartesi günü saat 17.00’de Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Letonya maçının resmi antrenmanını yapacak.

Antrenman öncesinde Milli Takım Teknik Direktörü Montella ve bir futbolcu basın toplantısında açıklamalarda bulunacak ve soruları yanıtlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.