Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz: Her zaman öğrenen, gelişen bir takımız

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi. Kuntz, “Her zaman öğrenen, gelişen bir takımız” dedi.

Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz: Her zaman öğrenen, gelişen bir takımız

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Lüksemburg maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, “Her zaman öğrenen, gelişen bir takımız” dedi.

Kuntz, “Bazen çıkışlar ve yükselişler olur. Kaybetseydik geriye doğru bir adım atmış olacaktık. Beraberliği yakalamayı başardık. Bugün tatmin edici değildi. İyi şeyler de oldu, kötü şeyler de oldu ancak kötü şeyler daha fazlaydı. Her şeyden önce Uluslar Ligi'nde yükselmeyi başardık” dedi.

Stefan Kuntz, “Muhakkak kayıplar da olacaktır. Nasıl istersek tartışabiliriz bu konuyu. Bu beraberlikten bir ders çıkarırsak eğer, bu bizim için bir geri gidiş olmaz. Ancak ders çıkarmazsak o zaman bir problem vardır demek" ifadelerini kullandı.

Kuntz, yenilen 3 golle ilgili, “En iyi 3 savunma oyuncumuzu kaybettik. Bunu da gözden kaçırmayalım. Bireysel hatalardan dolayı gol yedik. 6 üst düzey oyuncumuz yoktu. Herkesin kendi adına dersler çıkarması gereken bir maçtı. Bu maçın da düzgün şekilde bir özetini çıkarmalıyız” değerlendirmesinde bulundu.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.