Millilerin EURO 2024'teki kamp yeri belirlendi

A Milli Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası'nda merkez kamp yeri olarak kullanacağı tesis belli oldu. Ay-Yıldızlılar, turnuva boyunca Almanya’nın Barsinghausen kenti yakınlarındaki Sporthotel Fuchsbachtal'da konaklayacak.

Millilerin EURO 2024'teki kamp yeri belirlendi

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Hannover Havalimanı'na 25 km uzaklıktaki Sporthotel Fuchsbachtal, turnuva süresince yalnızca A Milli Takım kafilesine hizmet verecek. Tesiste başka misafir konaklamayacak.

A Millî Takımımız, 18 Haziran'da Play-Off C galibi ile oynayacağı gruptaki ilk maçını ve 22 Haziran'da Portekiz ile yapacağı ikinci maçını Dortmund'da, üçüncü karşılaşmasını ise 26 Haziran'da Çekya ile Hamburg'da oynayacak.

Barsinghausen'in Dortmund ile Hamburg arasında yer alması ve her iki kente de yakın mesafede bulunması nedeniyle A Millî Takımımız maçlara kara yolu ile seyahat edebilecek ve müsabakaların bitiminin ardından tesislere dönecek. Bu sayede, millî futbolcularımızın daha uzun süre dinlenmeleri mümkün olacak.

Sporthotel Fuchsbachtal, bugüne kadar önde gelen birçok millî takıma ve kulüp takımına kamp çalışmaları için ev sahipliği yapmış olması özelliğiyle de ön plana çıkıyor.

millilerin-euro-2024teki-kamp-yeri-belirlendi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.