Montella: Bir rüyayı gerçekleştirmek için buradayız

Türkiye EURO 2024 serüvenine Gürcistan maçı ile başlıyor. A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, Ay-Yıldızlı oyunculardan Salih Özcan ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Montella: Bir rüyayı gerçekleştirmek için buradayız

Türk nüfusunun yoğun olduğu Almanya'da sahaya çıkacak olmanın gurur verici olduğunu belirten Montella, “Bayrağımızı da gururlandırmamız gereken bir maç. Oyuncuların başından sonuna kadar mücadele etmesi çok önemli. Tek amacımız kazanmak, iyi oynamak. Bizim için kolay bir maç olmayacak. Sabırlı olmamız lazım. Dengemizi kaybetmemeliyiz ve sürekli organize halde kalmalıyız." ifadelerini kullandı.

"HEPİMİZ BİR RÜYAYI GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BURAYIZ"

İlk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyleye İtalyan teknik adam, "Hepimiz bir rüyayı gerçekleştirmek için burayız. Sonuna kadar da gitmeliyiz. Bütün şartlar altında bu hayali gerçekleştirmeliyiz. Hedef gruptan çıkmak, daha sonrasını hep birlikte düşüneceğiz." şeklinde konuştu.

Milli futbolcu Salih Özcan ise Gürcistan'ı yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istediklerinin altını çizdi. Salih Özcan, "Gürcistan karşılaşmasının zor olacağını düşünüyorum, ilk 10-15 dakika disiplinli oynamalı ve basit hatalar yapmamalıyız. Kendi planımızı uygularsak büyük ihtimalle maçı alırız. Konsantre olmamız gerek, ilk maç bizim için çok önemli, iyi başlamamız gerek. Kalitemiz var, takım olarak maça bu bilinçle başlayacağız." dedi.

montella-bir-ruyayi-gerceklestirmek-icin-buradayiz.jpg

"STADI KIRMIZI-BEYAZ YAPALIM"

Almanya'da Borussia Dordmund formasını giyen Salih Özcan, taraftarlara da seslenerek şunları söyledi:

"Şimdiden söyleyeyim inşallah kulüp takımı formalarını evde bırakır ve yalnızca ay-yıldızlı formayı giyerler. Stadı inşallah kırmızı-beyaz yaparız."

A MİLLİ TAKIM DORTMUND'DA

A Milli Takımımız, Gürcistan ile oynayacağı 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu ilk maçı için Almanya'nın Dortmund kentine geldi.

Hannover’den kalkan uçakla, 30 dakikalık yolculuğun ardından Dortmund’a ulaşan A Milli Takım kafilesi, burada Türkiye’nin Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın tarafından karşılandı. A Milliler buradan kamp yapacakları otele geçti ve sonra da Türkiye - Gürcistan müsabakasının oynanacağı BVB Stadyumu'nda kısa bir yürüyüş yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.