Montella İtalyan basınına konuştu: TFF’nin benden isteği var

Hırvatistan ve Letonya zaferleriyle A Milli Takım kariyerine çok iyi başlayan Vincenzo Montella, İtalya basınına konuştu. 49 yaşındaki teknik adam, "Federasyon benden, önce EURO 2024 daha sonra da Dünya Kupası bileti almamı istedi" dedi.

Montella İtalyan basınına konuştu: TFF’nin benden isteği var

Vincenzo Montella, İtalya basınına açıklamalarda bulundu. Hırvatistan ve Letonya zaferleriyle A Milli Takımın, EURO 2024 vizesi almasında önemli rol oynayan 49 yaşındaki teknik direktör, iddialı cümleler kullandı.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan İtalyan çalıştırıcı, "Federasyon benden, önce EURO 2024 daha sonra da Dünya Kupası bileti almamı istedi. Takımıma kazanma mantalitesini getireceğim" dedi.

montella-italyan-basinina-konustu-tffnin-benden-istegi-var.jpg

Monttela, Türkiye'deki futbol tutkusuna da dikkat çekti. 49 yaşındaki çalıştırıcı; ''Burada futbol tutkusu inanılmaz. Beni sokakta durduruyorlar, öpüyorlar ve teşekkür ediyorlar. Bana böyle davranan bir millet için elimden geleni yapmak istiyorum" ifadesini kullandı.

A Milli Takım, 18 Kasım'da Almanya ile Berlin'de hazırlık maçı oynayacak. 21 Kasım'da ise EURO 2024 elemelerindeki son maçına Galler deplasmanında çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.