Montella’dan Konya’daki maç öncesi kritik uyarı

Hırvatistan’daki tarihi zaferin ardından gözler Konya’da oynanacak Türkiye – Letonya maçına çevrildi. Milli Takımın başında ilk maçına çıkan Vincenzo Montella, Konya’daki karşılaşma öncesi hem taraftarlara mesaj verdi hem de önemli uyarılarda bulundu.

Montella’dan Konya’daki maç öncesi kritik uyarı

Hırvatistan galibiyeti ile EURO 2024’e bir adım daha yaklaştık. Milli Takım, Konya’da oynanacak Letonya maçını galibiyetle sonuçlandırırsa, 15 Ekim’de zafer turu atabiliriz.

“TAKIM RUHUNU SAHAYA YANSITTILAR”

A Milli Futbol Takımı'nın başındaki ilk maçına Hırvatistan karşısında çıkan Vincenzo Montella, tarihi galibiyet için futbolcularını tebrik etti, “Takım ruhunu sahaya yansıtarak mükemmel bir akşam yaşattılar. Hırvatistan Avrupa elemelerinde sahasında ilk defa maç kaybetti. Sportif açıdan büyük bir başarı gösterdiler. Maçta beni üzen tek taraf bir tane daha gol atabilirdik. İkinci golü bulsak çok daha rahat bir oyun olacaktı. Bu yüzden çok büyük efor sarf ettik” dedi.

montelladan-konyadaki-mac-oncesi-kritik-uyari.jpg

MONTELLA’DAN KRİTİK UYARI

Montella, 15 Ekim’deki Letonya maçı içinde çok önemli uyarılarda bulundu. Gruptaki en zor maçın Konya’da oynanacak Letonya karşılaşması olacağını belirten İtalyan teknik adam şunları söyledi:

“Deneyimlerime göre Letonya maçı en zor maç. Çünkü grubun sonuncusu ile oynuyorsunuz. Tamamıyla farklı bir maça hazırlanmanız gerekiyor. Bu 3 günde hem zihinsel hem fiziksel olarak iyi hazırlanmamız lazım”

montelladan-konyadaki-mac-oncesi-kritik-uyari-001.jpg

KONYA’DAKİ TARAFTARLARA MESAJ

Konya’da arkalarında büyük bir taraftar desteğinin olacağını söyleyen Montella, Konyaspor – Beşiktaş maçı için 10 gün önce Konya’da olduğunu hatırlattı; “Ne kadar destek vereceklerini biliyorum. Kendi milli takımlarına ne kadar sevgi duyduklarını gördüm, o yüzden bizim için artı bir güç olacaklar” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.