Montella’nın İspanya’daki temasları

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İspanya’da La Liga’da oynayan milli futbolcularla görüştü. Şampiyonlar Ligi’nde oynanan maçları takip etti.

Montella’nın İspanya’daki temasları

İlk olarak Türkiye’nin Madrid Büyükelçisi Nüket Küçükel Ezberci’ye bir nezaket ziyaretinde bulunan Vincenzo Montella, daha sonra milli futbolcumuz Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid’in antrenman tesislerine gitti.

Montella, burada takımın teknik direktörlüğünü yapmakta olan İtalyan çalıştırıcı Carlo Ancelotti ile görüştü ve idmanın bir bölümünü kendisiyle birlikte takip etti. Montella daha sonra Arda ile bir araya geldi.

montellanin-ispanyadaki-temaslari.jpg

Vincenzo Montella, ikinci görüşmesini yaşadığı çapraz bağ sakatlığı sonrasında geçirdiği ameliyat sonrası tedavi süreci devam eden, İspanya’nın Getafe kulübünde forma giyen Enes Ünal yaptı. A Millî Takım Teknik Direktörü Montella, daha sonra Atletico Madrid ile Celtic arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını stadyumdan takip etti.

montellanin-ispanyadaki-temaslari-001.jpg

İtalyan teknik adam, bugünkü programı kapsamında ise Atletico Madrid’de oynayan milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü ile görüşecek. Akşam saatlerinde de Arda Güler’in takımı Real Madrid ile Ümit Milli Takım oyuncumuz Serdar Saatçı’nın formasını giydiği Portekiz ekibi Braga arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında tribündeki yerini alacak.

montellanin-ispanyadaki-temaslari-001.jpeg

montellanin-ispanyadaki-temaslari.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.