M’Poku, takımla birlikte çalışacak

Sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor, 1 günlük izinin ardından çalışmalarına yarın yeniden başlayacak. Yeşil-Beyazlı ekipte sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı çalışan M'Poku'nun ise yarın takımla beraber idmanda yer alacağı kaydedildi.

M’Poku, takımla birlikte çalışacak

Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Konyaspor, 1 günlük izinin ardından çalışmalarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kayserispor maçı sonrasında, ara vermeden Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılar bugünü dinlenerek geçirirken yarın Koyuncu Grup Kayacık tesislerinde toplanacak ve teknik direktör İlhan Palut yönetiminde yeniden hazırlıklarına başlayacak.

YEŞİL-BEYAZLILARDA M’POKU SEVİNCİ

Öte yandan uzun süredir takımdan ayrı çalışan Kongo’lu oyuncu M’Poku'nun ise yarın takımla beraber antrenmanlara katılacağı kaydedildi.

Galatasaray ve Kayserispor maçlarında kadroda yer almayan ve takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren tecrübeli futbolcunun sakatlığını atlattığı ve bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçında takımdaki yerini alabileceği kaydedildi.

29 yaşındaki oyuncu bu sezon Konyaspor forması ile 6 maçta görev alırken, 4 maçta ise kadroda yer almadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.