Nefesler tutuldu gözler Konyaspor’da!

Türk futbolunun kalbi Giresun’da atacak. Süper Lig'de zirveyi kovalayan Konyaspor yarın ligde galibiyeti bulunmayan Giresunspor’a konuk olacak. Yeşil-Beyazlılarda hedef mutlak galibiyet.

Nefesler tutuldu gözler Konyaspor’da!

Konyaspor, Süper Lig'de yarın deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Süper Lig'deki ilk 4 maçında Sivasspor’u 1-0, Başakşehir’i 2-1, Altay’ı 3-1 yenen ve Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı ekip, Giresun deplasmanından da 3 puanla ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Konyaspor, ilk 4 hafta sonunda 10 puan ile 4.basamakta zirve yarışını sürdürürken, Giresunspor ise oynadığı 4 maçı da kaybederek 0 puanla son basamakta yer alıyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Konyaspor, Süper Lig'in 5’inci haftasında Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenman teknik ve taktik olarak gerçekleştirildi. Genç teknik adam, antrenmanda sık sık oyuncularını uyararak zorlu maçta hata yapmamalarını istedi.

Öte yandan Konyaspor, Süper ligin 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı için bugün öğleden sonra şehirden ayrılıyor. Öğleden önce yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayan Yeşil-Beyazlı ekip öğleden sonra ise özel uçakla Giresun’a gidecek ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.