O isim Türkiye Kupasında eski takımı Konyaspor'a karşı oynayacak

Ziraat Türkiye Kupasında Konyaspor’un rakibi Muğla ekibi Bodrumspor oldu. Bodrumspor’da bir çok tanıdık isim yer alıyor. Onların başında da Konyaspor’da 2 sezonda 13 gol atan Adis Jahovic geliyor.

O isim Türkiye Kupasında eski takımı Konyaspor'a karşı oynayacak

Konyaspor, tarihinin ilk 1. Lig sezonunda gösterdiği performansla direkt Süper Lig mücadelesi veren Bodrumspor ile Türkiye Kupasında eşleşirken, Muğla ekibi ile ilgili bilgiler de araştırılmaya başlandı.

Ligdeki köklü rakiplerinden Altınordu'yla kupada 4. Eleme Turu'nda deplasmanda karşılaşan Bodrumspor, uzatmaya giden randevuda Apti Mert'in 107. dakikadaki tek golüyle kazanarak adını son 32 takım arasına yazdırmıştı.

Geçen sezon 2. Lig de şampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükselen ve Süper Lig hedefi koyan Bodrumspor oynadığı 11 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik elde ederken, 2 kez sahadan yenik ayrıldı. Muğla ekibi 12. Haftaya topladığı 21 puan ikinci sırada girdi.

ÇOK SAYIDA TANIDIK İSİM VAR

Mesut Bakkal’ın yardımcılığını yapan İsmet Taşdemir idaresindeki Bodrumspor’da tanıdık bir çok isim yer alıyor.

Bodrumspor’da, Konyaspor’da 2 sezon forma giyen ve 13 gol, 1 asistlik katkı sağlayan Makedonyalı forvet Adis Jahovic’in yanı sıra Kenan Özer, Recep Aydın ve Konya Şekerspor’un eski oyuncusu Onur Akbay forma terletiyor.

o-isim-turkiye-kupasinda-eski-takimina-karsi-oynayacak.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.