Ömer Ali Şahiner ilk kez Konyaspor'a karşı forma giyecek

Konyaspor Süper Lig'in 28. haftasında yarın Medipol Başakşehir'e konuk olacak. Devre arasında Başakşehir'e transfer olan Ömer Ali Şahiner, ilk kez yetiştiği kulübe karşı forma giyecek.

Ömer Ali Şahiner ilk kez Konyaspor'a karşı forma giyecek

Süper Lig'de 28. Hafta heyecanı yaşanıyor.

Son 3 maçtan 7 puan çıkararak derin bir nefes alan Konyaspor, ligde kötü günler geçiren Medipol Başakşehir'e konuk olacak. Çarşamba günü saat 16.00'da Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda başlayacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. 

ÖMER ALİ ŞAHİNER İLK KEZ KONYASPOR'A KARŞI 

Karşılaşma Başakşehir'in yeni transferi Ömer Ali Şahiner için farklı bir önem taşıyor. Futbola memleketi Konya'da başlayan ve Konya Şekerspor ile Anadolu Selçukluspor formalarını giydikten sonra uzun yıllar Konyaspor'un başarısı için ter döken Şahiner, devre arası transfer döneminde İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir'e transfer olmuştu. Ömer Ali Şahiner, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın görev vermesi halinde ilk kez eski takımına karşı forma giyecek. 

Teknik Direktör Aykut Kocaman, son Antalyaspor maçında Şahiner'i 57. dakikada Duarte'nin yerine oyuna alarak 33 dakika sahada tutmuştu. 

HER İKİ TAKIM İÇİN DE KRİTİK MAÇ

Süper Lig'de 28. haftaya girilirken Konyaspor'un 31, Başakşehir'in ise 25 puanı bulunuyor. Yarınki maç her iki takım için de büyük önem taşıyor. Yeşil beyazlılar karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak üst sıralara tırmanışını sürdürmek istiyor. Averajla düşme potasının bir basamak üzerinde yer alan Medipol Başakşehir ise tehlike bölgesinden uzaklaşmak için Konyaspor maçına 'çıkış maçı' olarak bakıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.