Osman Demir: Ahmetsiz çıktığımız ilk maçımızdı

Konyaspor Yardımcı Antrenörü Osman Demir, zor bir maç olduğunu ve bu galibiyeti Ahmet Çalık'a armağan ettiklerini söyledi.

Osman Demir: Ahmetsiz çıktığımız ilk maçımızdı

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Konyaspor Yardımcı Antrenörü Osman Demir değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Çalıksız ilk maçlarına çıktıklarını belirten Demir “Bizim için çok zor, çok duygusal bir gündü. Ahmetsiz çıktığımız ilk maçımızdı. Bu ortamda futbol oynamak çok zordu. Ama o kadar güzel yürekli ve kaliteli oyuncularımız var ki. İnanılmaz bir mücadele ortaya koydular. Hem takım, hem camia hem de sevgili Ahmet'imiz için müthiş bir mücadele sergilediler. Bu galibiyeti Ahmet'e ve ailesine armağan ediyoruz." diye konuştu.

 

"PSİKOLOJİK DESTEK ALDIK"

Osman Demir, bir gazetecinin takımın içinde bulunduğu duruma rağmen maça nasıl hazırlıklarını sorması üzerine, şöyle konuştu: "Çok sevilen bir insanı kaybettik. Bu konuda İlhan hoca, başkan, yönetim inanılmaz bir çaba harcadılar. İlhan hoca bilimsel destek ve psikiyatrdan görüşler aldı. Onun görüşleri kullanarak bazı uygulamalarda bulunduk. Şu ortamda antrenmana çıkmak, oyuncuyla, 'hadi koş' demek gerçekten çok zor. Çünkü oyuncu her an 'ya hocam ya bu ortamda maçı mı düşünüyorsun' diyebilir. Gerçekten zor bir hafta geçirdik. Bir şekilde normale dönmek lazım. Hayat devam ediyor. Yapmak zorunda olduğumuz bir işimiz var. Bir an önce işimize dönüp, acımız içimizde kalacak ama işimizi yapmaya devam edeceğiz. Ahmet aklımıza geldiğinde içimiz yanacak onun için dua edeceğiz. Onun dışında zaten hiç kimsenin. Yapabilecek bir şeyi yoktur."

SOYUNMA ODASINDA BURUK SEVİNÇ

Galibiyete rağmen buruk sevinç yaşadıklarını anlatan Demir, "Soyunma odasında da aynı atmosfer vardı. Hiç kimsede ses yoktu. Normalde galibiyetlerden sonra çok sevinilir. Belki şarkılar söylenir, bekli tezahüratlar yapılır ama soyunma odasında oyuncularımız ve biz sadece Ahmet'e karşı görevimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Buruk bir sevinç vardı içimizde. Tabii ki de sevindik, mutlu olduk. Ama bunu yaşadığımız kayba saygı duyarak yaptık." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.